Årets cykelmotionist

Årets cykelmotionist i CCM 2017
 

 
Bent Christensen årets cykelmotionist 2017

Så er det tiden hvor vi skal løfte sløret, hvem som CCM vil udnævne til årets cykelmotionist 2017.

Der er tale om en person som er ihærdigt, meget ihærdig, Har det sidste 1,5 år mødt flittigt op til træning, stort set uanset hvordan vejret har artet sig, og cykler tillige hele året såvel på racer som på MTB. End ikke vedvarende regn holder vores kandidat fra at møde op til træning.  Vores kandidat har de sidste år investeret i såvel ny MTB som racercykel. Kandidaten startede sin karriere i CCM tilbage i slut halvfemserne, var ude nogle år og kom tilbage i 2016. Kandidaten er ikke en højtråbende person som gør meget af sit væsen, men en relativ stille person som dog har et hvis potentiale, især når der lige kan listes en kvik bemærkning ind, vel også kaldet en lun person.

Vores kandidat er tillige en hjælpsom person, som ikke er bange for at hjælpe en rytter ude på landvejen med at skifte en slange, tage en tørn når der skal males klublokale, eller hjælpe til ved diverse arrangementer.

Vores kandidat er tillige blevet en god og habil B-rytter, som også kan finde på at tage føringer når vi kører et blandet A og B hold og dermed finde vej. Det har ført os ud på nye veje, så nye, at vores kandidat end ikke vidste hvor vi var, men hjem kom vi. Det er tillige en person som ikke sidder og brokker sig i feltet såfremt det går lige rigelig stærkt, men bider tænderne sammen og træder flere watt pedalerne og følger med.

Vores kandidat cykler mindst 3-4 gange pr. uge i sommersæsonen,

og deltager også på MTB i vintersæsonen samt er aktiv til spinning mindst 2 gange pr. uge.

Vores kandidat har deltaget i alle 3 afdelinger af klubmesterskaberne 2017. Det er absolut prisværdigt, når man stiller op til vores klubmesterskab, uanset om man har for øje at vinde eller blot være med, men jeg er sikker på vores kandidat er en vindertype.

Vores kandidat har også tilmeld sig turen til Mallorca i 2018, og det er ikke første gang at kandidaten har deltaget i ture til Mallorca.

Som nævnt før kan vores kandidat godt komme med en kvik bemærkning,

man kan ligefrem sige at vores kandidat kan være en skæg person.

Uden at skulle flette alt for mange ord ind, er det snart tiden at ordet kandidat ændres til Årets Cykelmotionist 2018.

Årets Cykelmotionist 2017 er manden med det flettede skæg - Bent Christensen.

Stort tillykke Bent med denne fornemme hæder. 

 

//Bestyrelsen