Christiansfeld Cykel Motion i daglig tale CCM

har som formål, ved sportslige og selskabelige arrangementer, at øge interessen for motionscykling.

Klubben blev stiftet i december 1992 og alle, som har interesse for motionscykling, kan optages som medlemmer. 
CCM er medlem af Dansk Cykle Union, DCU - Motionssektionen. Klubben har cirka 100 medlemmer, hvoraf de fleste er meget aktive.
CCM er en cykelklub for motionister. Motionscykling er dog så vidtspændende et begreb, at det kan siges at omfatte alt lige fra den daglige cykeltransport til og fra arbejde til regelmæssige og systematiske træningsture på 30-100 kilometer. På dette plan må cyklingen også siges at have et sportsligt præg, selv om der ikke er tale om  konkurrencecykling. Det er denne form for sportslig cykling, som vi dyrker i Christiansfeld CykelMotion.
Klubben har ikke særlige afdelinger eller hold for licensryttere og ungdom, hvorfor disse må tilpasse sig klubbens medlemmer af motionister og deres køremåder.
Ingen behøver at kunne cykle som en professionel for at blive medlem i en cykelklub for cykelmotionister, men vi forventer en lidt større entusiasme for cykelsporten end hvad man kan forvente hos andre cyklister.
Vi lægger meget vægt på at være en motionsklub, hvor der er plads til alle cykelglade mennesker. Dette forsøger vi at opnå gennem inddeling i hold for ethvert træningsniveau fra den rutinerede cykelmotionist til nybegynderen. Under træningen starter holdene altid i samlet flok, efterlader ingen ude på ruten, og kommer samlet hjem igen.
Klubben har en del kvinder og ægtepar blandt medlemsskaren, hvilket anses for at være en væsentlig årsag til klubbens fortsatte succes med ny tilgang af medlemmer hvert år. 
Vi træner med start og mål ved klublokalet Lindegade 58B.
For yderligere kontaktinfo:
klik herHoldene 
Holdene har alle en holdkaptajn. Kaptajnerne udpeges før træningsturene, lægger varierede ruter og sørger for en disciplineret kørsel. 
Klubben har ikke særlige afdelinger eller hold for licensryttere og ungdom, hvorfor disse må tilpasse sig klubbens medlemmer af motionister og deres køremåder.
Klubben stiller ubetinget krav til brug af cykelhjelm under træningen.
 
A-hold:  
Dette hold er for de rutinerede og meget trænede motionister, hvor der køres jævnt med enkelte bakkespurter og en slutspurt. Distancer på cirka 70 km. Hastigheder over 30 km/t.               

B-hold:  

Dette hold er for de rutinerede og meget trænede motionister, hvor der køres jævnt. Distancer på cirka 60 km. Hastigheder over 25-28 km/t.     

C-hold:  

Dette hold er for de lidt mindre rutinerede og trænede motionister, som føler træningsmæssigt at høre til imellem D og B-holdets niveau. Distancer på cirka 50 km. Hastigheder over 22-25 km/t.        

D-hold:  

Dette hold er for nybegyndere, for utrænede og de trænede motionister, som ønsker at cykle på et lavere niveau. Distancer på cirka 40 km. Hastigheder op til 22 km/t.                                
 
Klubtøj

Klubtøj i den kendte gule CCM-farver kan købes til rimelige priser. Se billeder og priser under emnet klubtøj.

 
Nye medlemmer
Tanken med at cykle i en klub er jo, at der gerne skulle være nogen at cykle sammen med hver gang - og det er der hos os i CCM på alle hold.
Vi vil med glæde byde dig, som har lyst til at cykle og møde nye mennesker, velkommen i klubben og til vores træning. 
Indmelding som fuldgyldig klubmedlem sker efter rimelig prøvetid som cykelmotionist i CCM.
 
Nye cykelmotionister
Som cykelmotionist i CCM forventer vi en lidt større entusiasme for cykelsporten end hvad man kan forvente hos andre cyklister, hvilket indebærer regelmæssig cykeltræning så niveauet fastholdes på klubbens hold. Da vi har hold på næsten ethvert niveau stilles ikke urimelige krav.                        
           
Kontingent
Det årlige kontingent til klubben er 150 kroner  pr. person.
Se hvordan du melder dig ind i klubben eller hvordan du inbetaler her
 
Hjemmesiden
På hjemmesiden bringes nyhedsstof, resultater og beretninger, som kan have interesse både indenfor og udenfor cykelklubbens egen medlemsskare.
Artiklerne opsættes kun på disse sider med forfatterens navn og accept af offentliggørelse på nettet. Hjemmesiden tilstræbes altid at være ajourført.
Bestyrelsen sætter kun almindelige etiske grænser for indholdet på hjemmesiderne. Bestyrelsen opfordrer medlemmerne til i kritiske indlæg at undgå personlige angreb og formulere sig i nogenlunde generelle vendinger. 
Webmaster har derfor ret til at foretage omformulering af teksten, og til evt. at afkorte indsendte indlæg.